Clima Safe Clima Fresh Clima Clean Clima Health
 

ClimaBest BabyMatras: 7 Zekerheden

 • Hoogste kwaliteit & laatste innovaties

  De beste schuim- en textielfabrikanten, top vakmensen en allernieuwste technologieën hebben aan de basis gestaan van het ClimaBest BabyMatras. Deze inspanning heeft tot een uniek babymatras geleid welke rekening houdt met alle slaapvoorwaarden en wensen voor jouw baby.

  Zo is jouw baby verzekerd van een optimale slaapomgeving met ClimaSafe, ClimaFresh, ClimaHealth & ClimaClean. Een betere start op deze wereld kan jouw baby niet wensen.

 • Een veilige nachtrust met ClimaSafe

  Jouw babymatras is uitgerust met een 3-dimensioneel gebreide ClimaBest Protector. De unieke Cairfull® 3D-technologie van deze Protector zorgt voor een ademende bovenlaag die verstikking helpt voorkomen. Alles voor een veilige en aangename slaapomgeving voor jouw baby.

 • Fris, vochtvrij en ventilerend slapen

  De 3-dimensionele structuur van de ClimaBest Protector zorgt ervoor dat de lucht- en warmtestromen perfect kunnen plaatsvinden. De aan deze Protector toegevoegde Adaptive® technologie verdeelt de warmte in het matras en bepekt zicht niet tot de ligplaats van jouw baby alleen. Daardoor wordt de slaap van jouw baby minder verstoord door temperatuurschommelingen. 

   

 • Allergieverwekkers krijgen geen kans

  Het ClimaBest BabyMatras biedt een 100& bescherming tegen huisstofmijtallergie. Dankzij de Purotex technologie blijft het matras vrij van schadelijke allergenen. Geen overbodige luxe, want inmiddels 40% van alle Westerse jongeren heeft last van huisstofmijtallergie. Deze allergie ontstaat bijna altijd in de babyjaren. Daarnaast draagt een allergenenvrij babymatras bij aan het voorkomen van ernstige luchtwegproblemen, waaronder astma.  

 • Geen gedoe: plasbestendig & wasbaar

  Iedere baby spuugt wel eens. In een dergelijke situatie kan de ClimaBest Protector met een eenvoudige reinigingsdoek worden schoongemaaakt. Maar ook overgeefsel, plas en ontlasting zullen het matras zelf nooit kunnen bereiken. Immers de Protective onderlaag van de ClimaBest Protector zorgt er voor dat het matras altijd hiertegen is beschermd. Bij een meer ernstige vervuiling kan de ClimaBest Protector eenvoudig in de wasmachine gereinigd worden tot 40 graden Celsius. 

 • BlueFlex Traagschuim Ultracomfort vermindert de kans op afplatting

  20% van de baby's heeft na 7 weken een scheef hoofdje. Op zich geen punt van zorg, maar voorkomen is beter dan genezen. Door de drukverlagende eigenschappen van de BlueFlex UltraComfort traagschuim toplaag wordt de kans op afplatting van het hoofdje verkleint. 

 • Expertadvies in onze 18 showrooms

  In onze showroom maak je kennis met de toekomstige slaapwereld van jouw baby. Je verkent alle mogelijkheden die het ClimaBest BabyMatras je te bieden heeft. Onze slaapadviseurs geven je advies op maat waarna jij en je baby de mogelijkheid hebben om het ClimaBest BabyMatras 14 dagen thuis gratis uit te proberen. 

 
 

Profiteer deze maand nog van onze actieprijs van €159,-

direct Bestellen
>
U heeft nog
 
de tijd.
 
 

ClimaBest BabyMatras: Een optimale slaapomgeving voor jouw baby.

Baby's hebben veel slaap nodig, namelijk gemiddeld 16 tot 20 uur per etmaal. Je wilt het beste voor je baby. Dus kies je voor een volledig allergeenvrije, veilige en schone slaapomgeving. Daar zorgt het ClimaBest BabyMatras voor. Een noviteit in het matrassenlandschap met de technologie van morgen, vandaag bij jouw in huis. Dat mag jouw baby niet missen.
 1. 1Veilig slapen: De 3D Cairfull technologie voorkomt verstikking
 2. 2Een optimale temperatuurregulering, snelle vochtafvoer en uitstekende ventilatie met Adaptive
 3. 3Purotex: Geen ruimte voor huisstofmijt en allergieverwekkers
 4. 4Geen gedoe, de ClimaBest Protector is plasbestendig en makkelijk wasbaar
 5. 5BlueFlex traagschuim: je baby ligt optimaal zonder angst voor afplatting

Meer weten over het ClimaBest BabyMatras en de voordelen voor de nachtrust van jouw baby? Bezoek de ClimaBest BabyMatras pagina.

Naar het ClimaBest BabyMatras

 
 
 

Daarom kies je voor Living Comfort / ClimaBest BabyMatras

 
 

Sinds de introductie van het ClimaBest BabyMatras

Hebben wij al
€ 470,-
Euro gedoneerd aan Orange Babies
 
 
 

Probeer onze producten uit
in de showroom

Maak nader kennis met het ClimaBest BabyMatras door een bezoek te brengen aan één van onze 21 showrooms in Nederland en België. Er is er altijd wel een bij jou in de buurt. Onze adviseurs beantwoorden graag al je vragen en geven een uitgebreid advies over het ClimaBest BabyMatras.

Wil je direct telefonisch contact met ons? Dat kan natuurlijk ook. Onze klantenservice is 12 uur per dag, 6 dagen in de week bereikbaar.

Naar de showroom

ClimaBest & Orange Babies. One love.

Het ClimaBest BabyMatras is er niet alleen voor jouw baby, maar ook voor baby's welke opgroeien in een minder gelukkige omgeving. 

Bij aankoop van het ClimaBest BabyMatras doneert Living Comfort € 10,00 aan Orange Babies. Zo profiteert niet alleen jouw baby van een goede nachtrust, maar help je ook een Orange baby.

Meer weten over het initiatief? Bezoek de pagina over de samenwerking van Living Comfort & Orange Babies.

Naar Living Comfort en Orange Babies

 
Mail deze site naar mijzelf
E-mailadres
horizon